Eğlence

Resident Evil 6 ve Left 4 Dead 2 Steam’de bir araya geliyor

Resident Evil 6’nın PC versiyonu 22 Martta yayınlanacak. Bu tarihe sayılı günler kala oyunun çıkışına ilişkin görüşlerini paylaşmak için bir araya gelen Valve ve Capcom heyecan verici bir fikre ulaştılar. İki şirket Resident Evil 6 ve Left 4 Dead 2’yi bir araya getirme kararı aldı. Bu kararla birlikte Left 4 Dead 2 yeniden canlanırken, Resident Evil 6 da ilginç özelliklere kavuşmuş olacak.

Resident-Evil-6-Left-4-Dead-2-180313

İki oyunun kesişimi doğrultusunda, Resident Evil 6’da Left 4 Dead karakterlerini kullanmak mümkün olacak. Resident Evil 6’nın The Mercenaries Merhamet Yok modunda kullanılabilecek Left 4 Dead 2 karakterleriyse Coach, Ellis, Nick ve Rochelle olacak. Bu karakterler kendilerine özgü silah ve özellikleri Resident Evil 6’da koruyacak. Ana karakterler dışında Left 4 Dead 2’nin kötüleri de Resident Evil 6’da yerlerini alacaklar. The Witch ve Mini Tank’in de yer alacağı kesişimi oynamak isteyenlerinse 5 Nisana kadar beklemesi gerekiyor.

Bu kesişimden Left 4 Dead 2 oyuncuları daha dar bir kapsamda faydalanabilecekler. Resident Evil 6’nın ana karakterleri Left 4 Dead 2’de kullanılamayacak. Ancak oyunun canavarları Lepotitsa, Napad ve Ogroman Left 4 Dead 2’de yerlerini alacaklar. Bu kesişimi Left 4 Dead 2’de yaşamak isteyenlerin de ilkbahar içinde bu dileklerini gerçekleştirebileceği belirtildi. Söz konusu kesişimler oyunculara ekstra bir maliyet getirmeyecek. Her iki oyunun da satışlarını arttırmak isteyen Valve, bu özel versiyonları kullanıcılara hediye ederken; sadece PC üzerinden bu deneyim yaşanabilecek.

İlgili >> Geek

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER