Teknoloji

Redmi Watch 4 akıllı saat ve Buds 5 Pro kablosuz kulaklık tanıtıldı

redmi watch 4

Xiaomi’nin çatısı altındaki Redmi, K70 serisi akıllı telefonlarıyla birlikte iki yeni giyilebilir ürünü de gözler önüne çıkardı. Redmi Watch 4 akıllı saatle birlikte Redmi Buds 5 Pro kablosuz kulaklık da aynı etkinlikte tanıtıldı. Watch 4, 1.96 inç büyüklüğünde bir AMOLED ekrana sahipken; Buds 5 Pro yüksek çözünürlüklü ses, aktif gürültü engelleme ve 38 saate kadar pil ömrü gibi özelliklerle geliyor.

Redmi Watch 4

Redmi Watch 4, 450 x 390 piksel çözünürlüklü 60 Hz 1.96 inç AMOLED ekranla geliyor. Bu panelin maksimum parlaklık seviyesi ise 600 nit. Her Zaman Açık Ekran özelliği bulunan Watch 4, alüminyum alaşımlı kasaya sahip ilk Redmi Watch olma özelliğini taşıyor. Saatin 5 ATM’ye kadar suya dayanıklı olduğunu belirtmekte de fayda var.

Yazılım tarafında kullanıcıları Xiaomi’nin HyperOS platformu karşılıyor. Buna ek olarak; GNSS konumlamdırma, NFC ve Bluetooth 5.3 desteği de akıllı saatte mevcut. Watch 4 ile kalp atış hızını, kandaki oksijen seviyesini, uykuyu ve stres seviyesini takip etmek de mümkün oluyor. Sesli rehberli egzersizler ve dinlenme programlarının da aralarında bulunduğu 150’den fazla spor modu da akıllı saatte kullanıcıları bekliyor.

redmi watch 4

Watch 4 ihtiyaç duyduğu enerjiyi 470 mAh kapasiteli pilinden alıyor. Her Zaman Açık Ekran ve tüm sağlık izleme özellikleri etkinken 10 güne kadar pil ömrü sunuyor. Daha hafif kullanımla birlikte bu süre 20 güne kadar çıkıyor.

Redmi Watch 4, Çin’de 500 yuan (2073 TL) fiyat etiketiyle satışa sunulmuş durumda.

Redmi Buds 5 Pro

Redmi Buds 5 Pro, geleneksel kulak içi tasarımıyla birlikte geliyor ve 10 mm seramik kaplı tweeter’lar ve 11 mm titanyum kaplama woofer’larla dinamik sürücüler sunuyor. Kulaklık, LHDC 5.0 Yüksek Çözünürlüklü ses akışını destekliyor ve 52dB’ye kadar aktif gürültü engelleme özelliğiyle geliyor.

Buds 5 Pro, Bluetooth 5.3 desteğiyle cihazlara bağlanıyor. Özel e-spor sürümünde gecikmeyi 20 ms’ye indiren ayrı bir USB-C 2.4 GHz verici mevcut. Aktif gürültü engelleme modu aktifken 6,5 saat olan pil ömrü, kapatıldığında 10 saate kadar çıkıyor. Şarj kutusu ise toplamda 38 saatlik bir kullanım süresi sunuyor.

Redmi Buds 5 Pro için siyah, beyaz, mavi ve siyah/turuncu renk seçenekleri sunuluyor. Kablosuz kulaklığın Çin fiyatı 500 yuan (2073 TL) olarak belirlendi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER