Teknoloji

Redmi Watch 3 Active: Xiaomi’den yeni bir akıllı saat

redmi watch 3 active

Xiaomi, Hindistan’da düzenlediği etkinlikte Redmi 12 5G modeliyle birlikte başka ürünleri de gözler önüne çıkardı. Söz konusu ürünlerden birisi de Redmi Watch 3 Active akıllı saat oldu. Watch 3 Active, bundan altı ay önce tanıtılan Watch 3’e kıyasla daha büyük bir ekran ve daha uzun pil ömrüyle geliyor.

Akıllı saatte 1.83 inç büyüklüğünde 280 x 240 piksel çözünürlüklü LCD ekran bulunuyor. Bu ekranın maksimum parlaklık seviyesi ise 480 nit. Kalp atış hızını ve kandaki oksijen seviyesini ölçebilen Watch 3 Active’in kenarında sadece tek bir tuş mevcut.

Akıllı saat termoplastik poliüretan bir kayışla geliyor. Saatin gövdesinde de ana materyal olarak plastik tercih edilmiş. NCVM kaplama sayesinde plastiğin metal gibi görünmesi sağlanıyor. 5 ATM basınca kadar suya dayanıklı olan Watch 3 Active, 100’den fazla spor modunu da destekliyor.

redmi watch 3 active

Redmi Watch 3 Active üç farklı renk seçeneğiyle geliyor

Watch 3 Active için üç farklı renk seçeneği sunuluyor. Kullanıcılar 200 farklı kadran seçeneği arasında tercih yapabiliyor. Araç takımları ise 50’den fazla farklı kombinasyonla deneyimi özelleştirmeyi mümkün kılıyor. Akıllı saate ihtiyaç duyduğu enerjiyi 289 mAh kapasiteli pili veriyor. Bu pil standart kullanımda 12 gün, yoğun kullanımda ise 8 gün kullanım süresi vadediyor. Saatin şarjı için manyetik şarj adaptörü kullanılıyor.

redmi watch 3 active

Redmi Watch 3 Active’in siyah ve beyaz renk seçenekleri Hindistan’da 2999 rupi (982 TL) karşılığında satılacak. Zeytin yeşili renk seçeneğini isteyenlerin ise ekstra olarak 499 rupi (163 TL) daha ödemesi gerekecek. Akıllı saat, 3 Ağustos itibarıyla piyasaya çıkacak.

İLGİLİ HABERLER