Çin’in ünlü duyumcularından Digital Chat Station, Weibo’da yaptığı paylaşımda Xiaomi’nin gelecek planları konusunda önemli bir bilgi verdi. Söz konusu paylaşıma göre, Xiaomi Qualcomm Snapdragon 870 işlemcili bir Redmi telefon hazırlıyor.
120 Hz OLED ekran da bu telefonun özellikleri arasında sayılıyor. Akıllı telefonun Redmi K40S adıyla resmiyet kazanacağı söylense de, cihazın Redmi K50 ailesine katılması da ihtimaller arasında sayılıyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xiaomi 18 Pro serisinin küresel satış planı netleşmeye başladı

Motorola Signature 27, 200 MP periskop kamerası ve yeni Snapdragon işlemcisiyle geliyor

OnePlus 16, 200 MP sensör ve yeni çekim modları sunacak

Xiaomi Watch S5 şeffaf sürümü 5 bin adetle sınırladı

Xiaomi 18 Pro ve Pro Max tanıtıldı, fiyatlar 5.999 yuandan başlıyor
Paylaşımda 120 Hz OLED ekranla ilgili başka detaylar da mevcut. Ekranın 6.7 inç büyüklüğünde olduğu ve 2400 x 1080 piksel çözünürlük sunduğu söyleniyor. Akıllı telefonun arkasında 50 megapiksel kameranın olacağı da iddialar arasında bulunuyor.
Snapdragon 870 işlemcili Redmi telefonuyla tanışmak içinse biraz sabırlı olmak gerekiyor. Digital Chat Station’ın paylaşımına göre, SM8250 model numaralı telefon önümüzdeki yıl resmiyet kazanacak. Bu da telefonun Redmi K50 adıyla çıkma ihtimalini biraz daha kuvvetlendiriyor.
Günün Öne Çıkan Fırsatları

REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.






