Teknoloji

Redmi Note 9 serisinin yeni üyelerinin tanıtımı yakın

redmi note 9 5g

Redmi Note 9 serisinin yeni üyeleriyle ilgili söylentiler bir süredir etrafta dolaşıyor. Telefonların özelliklerine dair sızıntıların ardından gelen son haberler de beklenen duyurunun yakında gerçekleşebileceğini gösteriyor.

Xiaomi’nin başkan yardımcısı ve Redmi’nin genel müdürü Lu Weibing’in paylaşımı, yeni Note 9’ların 11 Kasım’da, yani yarın tanıtılabileceğini işaret ediyor. Weibo’dan yapılan paylaşım, bir süredir konuşulan Note 9 5G ve Note 9 Pro 5G modellerinden birinin tanıtılabileceğini gösteriyor. Söz konusu cihazların özellikleri de bir süre önce ortaya çıkmıştı.

Her iki akıllı telefonda da, adlarından da anlaşılabileceği üzere, 5G desteği bulunacak. Parmak izi tarayıcısının cihazların kenarına yerleştirileceği belirtilirken, kullanıcıların farklı renk seçenekleri arasında tercih yapabileceği ifade edildi.

Telefonlara dair tüm detaylar bilinmiyor. Ancak Note 9 5G’de Dimensity 800, Note 9 Pro 5G’de ise Snapdragon 750G işlemcinin bulunacağı söyleniyor. Note 9 5G’de 5000 mAh kapasiteli 22.5W hızlı şarj destekli bir pilin yer alacağı, Pro versiyonda ise 4720 mAh ve 33W hızlı şarj destekli pilin kullanılacağı iddialar arasında yer alıyor.

Redmi Note 9 serisinin yeni üyelerine dair detayları duymak için çok uzun bir süre beklemek gerekmeyecek gibi görünüyor. Verilen işaretlerin ve sızıntıların doğru olup olmadığı yarın itibarıyla anlaşılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER