Teknoloji

Redmi Note 9 serisinin tanıtım tarihi belli oldu

redmi note 9 pro

Redmi Note 9 serisinin tanıtım tarihi belli oldu. Şirketin Hindistan ofisinin Twitter hesabından yapılan açıklamada, serinin 12 Mart itibarıyla gözler önüne çıkacağı belirtildi.

Redmi’den yapılan paylaşımlarda Note 9 serisinde dört sensörlü bir arka kamera sisteminin bulunacağı görülüyor. Bu dört sensörlü sistemin kare bir kesik içine yerleştirilmiş olması dikkat çekiyor.

Redmi Note 9’un Amazon Hindistan’da şimdiden açılan ürün satış sayfasında ise telefonun üst sınıf bir tasarıma sahip olacağı belirtiliyor. Sarmalayıcı oyun deneyimi ve geliştirilmiş hızlı şarj özellikleri de Redmi’nin vadettikleri arasında bulunuyor.

Redmi’nin çatı şirketi Xiaomi’nin Hindistan ofisinin başındaki isim olan Manu Kumar Jain de Note 9 serisine dair bazı ipuçları verdi. Söz konusu paylaşımda telefonun arka panelinin alt kısmı ve alt kenarı görülüyor. Burada USB-C girişi, kulaklık jakı ve hoparlörü görmek de mümkün oluyor.

Redmi Note 9 serisiyle ilgili olarak bilinenler şimdilik bunlar. Ancak tanıtım etkinliğine kadar telefona dair yeni detayların gün yüzüne çıkması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER