Teknoloji

Redmi Note 11S için işaretler artıyor

redmi note 11s
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Xiaomi, Redmi Note 11 serisinde yola üç modelle çıkmıştı. Bu gruba daha sonra Note 11T modeli eklenmişti. Görünen o ki, seri Redmi Note 11S modeliyle birlikte bir üye daha kazanacak.

2201117SG model numaralı telefon, çok sayıda sertifika kurumu tarafından onaylanmış durumda. Singapur’da NBTC, Hindistan’da BIS ve Avrasya Ekonomik Birliği, Redmi Note 11S’e onay verenler arasında yer alıyor.

Model numarasının dört varyasyonunun bulunması, cihaz için farklı depolama alanı seçeneklerinin sunulacağını gösteriyor. Kayıtlarda telefonların teknik özellikleri, çıkış tarihleri ve fiyatları konusunda ise bilgi verilmiyor.

Redmi Note 10S, küresel ölçekte geçtiğimiz mart ayında satışa sunulmuştu. Bu cihazın takipçisi ise piyasaya biraz daha erken çıkacak gibi görünüyor.

Redmi Note 11S, serinin beşinci üyesi olacak. Ancak Xiaomi’nin bu serideki bazı cihazları farklı ülkelerde farklı isimlerle piyasaya sürmeyi tercih ettiğini de unutmamak gerekiyor. Note 11 Pro ve Note 11 Pro Plus modellerinin Hindistan’da Xiaomi 11i ve Xiaomi 11i Hypercharge isimleriyle resmiyet kazanması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER