Teknoloji

Redmi K80 Pro hakkında ilk detaylar sızdırıldı

redmi k70 pro redmi k70 ultra k80

Redmi K70 Pro geçtiğimiz sene kasım ayında tanıtılmıştı. Bu telefonun takipçisi de yıl bitmeden gözler önüne çıkacak. Sızıntılar sayesinde Redmi K80 Pro modelinin önemli özelliklerini görmek mümkün oluyor.

Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 işlemcinin bulunması bekleniyor. 2K çözünürlüklü ekrana sahip olacağı söylenen K80 Pro’ya ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 120W kablolu hızlı şarj destekli 5500 mAh kapasiteli pil verecek.

Telefonun ekran içine yerleştirilen ultrasonik parmak izi tarayıcısına sahip olacağı söyleniyor. K70 Pro’daki 2x telefoto kameranın ise 3x telefoto kamerayla güncellenmesi bekleniyor. Mart ayında çıkan bir haberde Xiaomi 15 serisinde ve OnePlus 13’te de ultrasonik parmak izi tarayıcılarına geçilebileceği belirtilmişti. Ultrasonik parmak izi tarayıcıları optik parmak izi tarayıcılarına kıyasla daha hızlı ve güvenilir çalışıyor.

Redmi K80 Pro daha yüksek bir fiyatla çıkabilir

Weibo’da yapılan bir paylaşıma göre, K80 Pro amiral gemisi telefonlara benzer bir deneyim sunacak. Bunun da telefonun fiyatını artırmasına neden olabileceği belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER