Teknoloji

Redmi K50 Gaming Edition’ın Mercedes F1 versiyonu doğrulandı

redmi k50 gaming edition mercedes f1

Xiaomi Redmi K50 Gaming Edition, 16 Şubat’ta resmen gözler önüne çıkacak. Etkinlik için geri sayımda sona yaklaşılırken, telefonla ilgili önemli bir paylaşım daha geldi. Bir süre önce sızıntılarda görülen Xiaomi Redmi K50 Gaming Edition’ın Mercedes F1 versiyonu, yapılan paylaşımla doğrulandı.

Xiaomi, Mercedes F1 takımıyla daha önce Mi Electric Scooter Pro 2 için iş birliği yapmıştı. İki marka ilk defa bir telefonda markalarını bir araya getiriyor. İş birliğinin duyurusu bir videoyla yapılırken, videoda telefonun tasarımını görmek mümkün olmuyor.

Ancak daha önce ortaya çıkan bir görselde Redmi K50 Gaming’in Mercedes F1 versiyonunda mavi ve gümüş renklerin ön planda olduğu ve aynı zamanda telefonun arka panelinde Mercedes F1 takımının logosunun bulunduğu görülmüştü.

Redmi K50 Gaming Edition, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemciyle gelecek. Buhar çemberli soğutma sistemi bulunan telefon, köşelere yerleştirilmiş omuz tuşlarına sahip olacak. 64 megapiksel ana arka kamera ve 20 megapiksel ön kamera da telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER