Teknoloji

Reddit Android uygulamasını test etmeye başladı

reddit

reddit android

Reddit sonunda resmi bir Android uygulaması geliştiriyor. Uygulamanın kapalı beta testleri de şimdiden başlamış durumda. Reddit CEO’su Steve Huffman, uygulamanın geliştirilmeye başladığı haberini Reddit’in geçtiğimiz yıl nasıl bir değişimden geçtiğini ve kullanıcılar için sırada neler olduğunu anlatan uzun bir blog yazısının içinde verdi.

Reddit Android uygulamasının kapalı beta testine katılmak ise artık mümkün değil. Sadece geçtiğimiz aralık ayında test için gönüllü olan iki kişi, uygulamanın beta versiyonuna erişebiliyor.

9to5Google ve Android Police siteleri, beta testi devam eden uygulamaya ait ekran görüntülerine ulaştı. Gün içinde mavi ve beyaz ağırlıklı bir arayüzü olan uygulama, akşam olunca daha kolay okunabilme imkanı sunabilmek adına siyahlara bürünüyor. Hatalar barındıran ve bazı özelliklerin eksikliğini çeken uygulamanın henüz hazır olmadığı, her iki mecrada da dile getiriliyor.

Huffman Reddit Android uygulamasının ne zaman tüm kullanıcılara açılacağı konusunda bilgi vermedi. Ancak bu tarih gelene kadar, kullanıcıların önünde faydalanabilecekleri çok sayıda üçüncü taraf uygulamanın bulunduğunu unutmamak gerekiyor. Huffman, şirketin aynı zamanda bir iOS uygulaması geliştirdiğini de açıkladı. Bu uygulamanın Reddit’in 2014’te satın alıp resmi iOS uygulamasına dönüştürdüğü Alien Blue’dan farklı bir yapıda olup olmayacağı ise bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER