Teknoloji

Red Magic 9 Pro’nun lansmanı 23 Kasım’da gerçekleşecek

red magic 9 pro

Nubia tarafından üretilen ve Snapdragon 8 Gen 3 ile donatılmış bir telefon, geçtiğimiz ağustos ayında benchmarklarda ortaya çıkmış ve bu telefonun yeni bir Red Magic telefonu olabileceği düşünülmüştü. Şimdi ise, Red Magic’in 9 Pro modelinin 23 Kasım’da tanıtılacağına dair daha sağlam kanıtlar var.

Markanın oyun kanadı, sosyal medya üzerinden yaptığı bir duyuruyla, yeni telefonun sadece tasarım, performans, pil ömrü ve ekran açısından bir evrim getireceğini belirtti.

Nubia, 23 Kasım’da Red Magic 9 Pro’yu tanıtacak. Tanıtım görseli akıllı telefonun resmini içermiyor. Önceki Pro modellerine bakarak, Red Magic 9 Pro’da muhtemelen üçlü kamera kurulumu, soğutma fanı ve ekran altı selfie kamerasını görebiliriz.

red magic 9 pro

Ağustos ayındaki Geekbench listelemesine göre Red Magic 9 Pro, 12 GB RAM seçeneğine sahip olacak. Ancak, 16 GB veya hatta 24 GB gibi daha güçlü seçeneklere sahip olması muhtemel.

Telefonun muhtemelen kutudan çıkarken Android 14 ile en son Redmagic OS sürümüyle birlikte gelmesi ve oyun modunu açıp kapamak için yan tarafta bir donanım anahtarı bulundurması bekleniyor.

Gelecek haftaki lansmanda her şeyi öğreneceğiz, ancak etkinlikten önceki günlerde çeşitli ön tanıtımları da görebiliriz. Red Magic 9 Pro, oyun telefonu pazarında önemli bir yere sahip olmaya aday görünüyor ve teknoloji tutkunları için heyecan verici yenilikler sunmayı vaat ediyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER