Teknoloji

Red Magic 8S Pro Snapdragon 8+ Gen 2 işlemcili ilk telefonlardan biri olacak

nubia red magic 8 pro

ZTE’nin çatısı altındaki Nubia, Red Magic 8 Pro modelini geçtiğimiz hafta tanıtmıştı. Bu akıllı telefonun takipçisi de yakında gözler önüne çıkacak. Red Magic 8S Pro, Qualcomm’un Snapdragon 8+ Gen 2 işlemcisini taşıyan ilk cihazlardan biri olarak resmiyet kazanacak.

Ünlü duyumcu Digital Chat Station, akıllı telefonun AnTuTu benchmark testinin sonuçlarını gösteren bir görsel paylaştı. Bu görsel, telefonun testten 1.704.113 gibi oldukça yüksek bir puan aldığını gözler önüne seriyor. CPU testinde 436.089, GPU testinde 642.666 ve UX testinden 306.940 puan alan telefon, etkileyici bir deneyim vadediyor.

Digital Chat Station’ın telefonla ilgili olarak verdiği bilgiler bununla sınırlı kalmıyor. Akıllı telefonun 170W kablolu şarj desteğine sahip olacağı söyleniyor. Aktif soğutma sistemi, performans ayarlama ve sistem optimizasyon özellikleri de telefonda kullanıcıları bekliyor.

nubia red magic 8s pro

Red Magic 8S Pro ile birlikte Android oyun tableti de tanıtılacak

Digital Chat Station’ın paylaşımına göre, Nubia Red Magic 8S Pro ile birlikte bir Android oyun tableti de çıkaracak. Ancak bu tablet hakkında henüz ortada somut bir bilgi olmadığını belirtmekte fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER