Teknoloji

Red Dead Redemption 2 özel PS4 Pro paketiyle geliyor

red dead redemption 2 pc

Red Dead Redemption 2, tam 1 ay sonra, 26 Ekim’de yayınlanacak. Uzun süredir beklenen oyunu PlayStation 4 Pro ile deneyimlemek isteyenlere özel bir avantaj sağlayan yeni paket ise şimdiden ön siparişe çıktı.

ABD’de Best Buy, Walmart, Amazon ve Game Stop gibi mecralarda ön siparişe çıkan yeni paket, 399 dolar karşılığında 1 TB depolama alanına sahip PS 4 Pro, Dual Shock 4 oyun kumandası ve Red Dead Redemption 2’yi satın almayı mümkün oluyor.

Paketteki konsolun ve oyun kumandasının Red Dead Redemption 2 için özelleştirilmediğini belirtmek gerekiyor. Bu özel paketin ön sipariş verenlere ne zaman ulaştırılacağı konusunda ise her platform farklı bir sinyal veriyor. Walmart siparişlerin 30 Ekim veya öncesinde teslim edileceğini belirtiyor. Best Buy ise 26 Ekim’de mağazalarına gelenlere teslimat garantisi veriyor. Game Stop ise 26 Ekim’de teslimat için 22 dolar ek ücret talep ediyor. Amazon ise şu an için kesin bir tarih vermiyor.

Red Dead Redemption 2 çok uzun bir süredir bekleniyor. Bu kadar beklenen bir oyunu yeni bir PlayStation 4 Pro’nun yanında ekstra bir ücret ödemeden alabilmenin iyi bir fırsat olduğunu söylemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER