Eğlence

Red Dead Redemption 2’den ilk oynanış videosu geldi

red dead redemption 2 pc

red dead redemption 2Red Dead Redemption 2, 26 Ekim’de oyuncularla buluşacak. İki yıldır verilen ipuçlarının ve ertelemelerin ardından oyunun çıkış tarihi giderek yaklaşırken, yapımcı Rockstar Games de oyunun ilk oynanış videosunu yayınlayarak heyecanın dozunu biraz daha artırdı.

Oynanış videosu, büyük ölçüde oyunun geçtiği dünyayı ve bu dünyada yaşayanları oyunculara tanıtıyor. Kasabalar ve ormanlar eskisine kıyasla çok daha büyük ve genişlemeye uygun görünürken, doğal detayların fazlalığı da ayrıca dikkat çekiyor.

Silahlı çatışmalar ve fiziksel kavgalar da Red Dead Redemption 2 oynanış videosunda öne çıkarılan noktalar arasında bulunuyor. Çevrede fotoğraf seviyesinde gerçeklik yerine daha özel bir tarzı tercih eden Rockstar Games, ortaya görsel açıdan etkileyici bir iş çıkarmayı başarmışa benziyor. Videoda 2011 çıkışlı orijinal oyunda da görünen Blackwater kasabasına da hızlı bir bakış atmak mümkün oluyor.

Red Dead Redemption 2 oynanış videosu, ahlak sistemi gibi ilk oyunda da yer alan bazı unsurların ciddi biçimde değiştiğini gösteriyor. Buna ek olarak, yeni oyunda oyunculara hem ekipleriyle hem de oynanamayan karakterlerle bağ kurmaları için yeni seçenekler sunuluyor.

Rockstar Games, Red Dead Redemption 2 için oyunun çıkışından önce yeni videolar yayınlamayı sürdüreceğinin de sözünü verdi. Şirket söz konusu videolarda görevler, yan aktiviteler, düşman çeteler, soygunlar ve yeni hedefleme sistemi hakkında bilgi verileceğini belirtti.

İLGİLİ HABERLER