Teknoloji

Realme X’e Örümcek Adam dokunuşu

realme x orumcek adam

Telefon üreticileri ve film stüdyoları arasında son yıllarda oldukça yakın bir çalışma yürütüyor. Gişede büyük işler başarması hedeflenen bazı filmler için mevcut akıllı telefonlardan birinin özel versiyonları hazırlanıyor. Bu yaklaşımın en son örneğini Realme ve Örümcek Adam sergiliyor. Geçtiğimiz mayıs ayının ortasında tanıtılan Realme X, gelecek hafta vizyona girecek Örümcek Adam: Evden Uzakta filminin şerefine hazırlanan bir özel versiyona kavuşuyor.

Realme X’in bu özel versiyonu Hindistan’da kullanıcıların karşısına çıkacak. Bu haberi Realme’nin Hindistan CEO’su Madhav Sheth de Twitter hesabı aracılığıyla duyurdu. Sheth’in paylaşımın ardından Realme’nin Weibo hesabında paylaşılan fotoğraflar da bu özel telefon hakkında biraz daha fikir edinmeyi sağlıyor.

Paylaşılan fotoğraflardan birinde özel Realme X’in kırmızı renkli kutusu biraz uzaktan da olsa görülüyor. Bu kutunun filmle bağlantısı ise arka planda sarkmış biçimde görünen Örümcek Adam sayesinde anlaşılıyor. İkinci görselde ise Örümcek Adam: Evden Uzakta filminin logosu ile Realme logosu, Örümcek Adam maskesi çizimiyle birlikte görülüyor. Üçüncü görsel ise ekranında Örümcek Adam logosu bulunan beyaz Realme X’i gösteriyor.

Realme X için hazırlanan bu özel versiyonun Hindistan dışında piyasaya sürülüp sürülmeyeceği henüz bilinmiyor. Çin’in en popüler sosyal ağı Weibo’da yapılan paylaşımlar, cihazın en azından bu ülkede satışa sunulması ihtimalini yükseltiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER