EğlenceManşetler

Örümcek Adam: Evden Uzakta’dan yeni fragman geldi

orumcek adam: evden uzakta avengers: endgame marvel
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sony ve Marvel‘in imzasını taşıyan Örümcek Adam: Evden Uzakta filminden yeni fragman geldi. Yeni fragman, Örümcek Adam’ın Avengers: Endgame sonrasındaki yaşamı hakkında önemli detaylar gösteriyor. Ocak ayında yayınlanan ilk fragmanda Tom Holland‘ın canlandırdığı Peter Parker, bir okul gezisi için Avrupa’ya giderken Samuel L. Jackson’ın canlandırdığı Nick Fury tarafından özel bir göreve çağrılıyordu. O fragmanda Örümcek Adam’ın en büyük düşmanlarından Mysterio da ilk kez görülmüştü. Filmde Mysterio’ya Jake Gyllenhaal hayat veriyor.

Yayınlanan yeni fragmanın başında ise Tom Holland, fragmanın Avengers: Endgame izlemeyenler için spoiler içerdiği konusunda uyarıda bulunuyor. Bu uyarıyı, yazının devamında fragmanla ve Avengers: Endgame ilgili bilgiler paylaşacağımız için biz de tekrarlıyoruz.

Aralarında Örümcek Adam’ın da bulunduğu Avengers karakterlerinden bazıları Avengers: Infinity War’un sonunda yok olmuş, ancak Endgame’in sonunda tekrar ortaya çıkmıştı.  Peter Parker, Endgame’in finalinde silinen beş yılın ardından yaşamına kaldığı yerden devam etmeye çalışırken görülmüştü. Evden Uzakta ise Örümcek Adam’ın sorumluluk almayı öğreneceği film olacağa benziyor.

Peter Parker, yeni fragmanda akıl hocası Tony Stark’ın ölümünün izlerini atmaya çalışırken görülüyor. Genç süper kahramanın yeni görevleri arasında Nick Fury ile uğraşmak ve New York’u kötü adamlardan kurtarmak gibi işler bulunuyor. Parker, Avrupa seyahatinde bile Endgame sonrasında yapılması gerekenlerle uğraşıyor.

Örümcek Adam: Evden Uzakta, 5 Temmuz’da vizyona girecek.

İLGİLİ HABERLER