Teknoloji

Realme’nin yeni akıllı saati şubat ayında tanıtılacak

realme watch t1 s100

Realme geçtiğimiz ekim ayında Watch T1 isimli akıllı saatini Çin’de gözler önüne çıkarmıştı. Şirketin bu modeli dünya genelinde piyasaya sürmesi beklenirken, yeni bir iddia gündeme geldi. Buna göre, Realme akıllı saat kataloguna Watch S100 adını taşıyan yeni bir ürün ekleyecek.

Realme’nin yeni akıllı saatinin duyurusunu bu ay bitmeden Hindistan’da yapacağı söyleniyor. Saat için gri ve siyah olmak üzere iki renk seçeneğinin sunulması bekleniyor. Realme’nin S serisinin yeni üyesi yuvarlak ekranla gelecek.

Realme Watch S100 hakkında bilinenler şu an için sınırlı. Ancak akıllı saatin Realme Watch T1’in uluslararası versiyonu olarak resmiyet kazanmasının da sürpriz olmayacağını belirtmek gerekiyor.

Realme Watch T1’de 1.3 inç büyüklüğünde yuvarlak bir AMOLED ekran bulunuyor. 416 x 416 piksel çözünürlüklü ekran, Corning Gorilla Glass cam ile korunuyor. 228 mAh kapasiteli pilin 7 günlük kullanım süresi sağladığı saat, 15 dakikalık şarj ile 3 gün boyunca çalışabiliyor.

5 ATM basınca kadar suyun altında çalışabilen akıllı saat, kalp atış hızını ve kandaki oksijen seviyesini ölçebiliyor. 4 GB depolama alanı bulunan saatte NFC ve GPS destekleri de mevcut.

Realme 9 Pro ve 9 Pro Plus 16 Şubat’ta tanıtılacak. Akıllı telefonlar ile birlikte Realme Watch S100 saatin de tanıtılması ihtimaller dahilinde görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER