Teknoloji

Realme Watch 2 Pro’nun tanıtım tarihi belli oldu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Realme Watch 2, geçtiğimiz ay Malezya’da tanıtılmıştı. Şimdi de akıllı telefonun Pro versiyonunun gözler önüne çıkma zamanı gelmiş gibi görünüyor. Realme Watch 2 Pro, 20 Mayıs’ta başka giyilebilir ürünlerle birlikte .

Realme Watch 2 Pro’yla birlikte tanıtılacak ürünler arasında Buds Wireless 2 ve Buds Wireless 2 Neo kulaklık ile Realme Pocket Bluetooth hoparlör bulunuyor.

Realme Watch 2 Pro’nun standart Watch 2’ye benzer şekilde kare tasarıma sahip olması bekleniyor. ABD Federal İletişim Komisyonu’na (FCC) sunulan belgelere göre, akıllı saate ihtiyaç duyduğu enerjiyi 390 mAh pil verecek. Standart Realme Watch 2’de 315 mAh pil bulunuyor.

Realme Buds Wireless 2 ise 2019 çıkışlı Realme Buds Wireless’in takipçisi olacak. Kulaklığın iki topuzu, boyun etrafından dolaşan bir kabloyla birbirine bağlanıyor. Özellikler konusunda henüz somut bir bilgi bulunmasa da, kulaklığın Buds Wireless 2 Neo’nun daha gelişmiş bir versiyonu olması bekleniyor.

realme watch 2 proRealme Buds Wireless 2 Neo ise Sri Lanka’da şimdiden satışa sunulmuş durumda. 11.2 mm. sürücülerin ve 150 mAh pilin bulunduğu kulaklık ile 17 saat boyunca müzik dinlemek mümkün oluyor. Bluetooth 5.0 ve IPX4 desteği de kulaklığın özellikleri arasında yer alıyor.

Realme Watch 2 Pro ile birlikte tanıtılacak bir diğer ürün ise Realme Pocket Bluetooth hoparlör olacak. Hap şeklinde yuvarlak bir hoparlör olan Realme Pocket’ın diğer özellikleri belirsizliğini koruyor.

İLGİLİ HABERLER