Teknoloji

Realme V5 ile Z Kuşağı’na ulaşmayı hedefliyor

realme v5

Realme V5 önümüzdeki hafta resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım etkinliği için geri sayım sürerken, Realme’den de telefon için yeni paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Son paylaşımda telefonun farklı konumlarda çekilen fotoğrafları görülüyor. Her karede telefonun arkasındaki büyük “Realme” markası göze çarpıyor.

Fotoğrafların çekildiği konumların gelişigüzel seçilmediğini belirtmek gerekiyor. Söz konusu fotoğrafların hepsinde V5 üniversite kampüslerinde görülüyor. Bu da Realme’nin yeni telefonuyla Z Kuşağı’na ulaşmayı hedeflediğini gösteriyor.

Realme’den yapılan resmi paylaşımlara göre, 5G destekli telefonda 48 megapiksel ana kamera bulunacak. Resmi olmayan kaynaklar ise telefonla ilgili olarak biraz daha detay gösteriyor. Full HD+ çözünürlüklü 6.5 inç LCD ekran, 5000 mAh pil, 30W hızlı şarj desteği ve 16 megapiksel ön kamera telefonun özellikleri arasında bulunuyor.

Realme V5 hakkındaki en büyük gizem, telefonun işlemcisiyle ilgili. Bir paylaşımda işlemcinin 5G desteğine sahip olduğu ve 7 nm mimarisiyle üretildiği belirtiliyor. Hem Qualcomm Snapdragon 765 hem de Dimensity 800 bu kriterleri karşılıyor. Realme’nin tercihini hangi işlemciden yana kullandığını görmek için önümüzdeki pazartesi gününü beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER