Teknoloji

Realme V25 için ilk resmi açıklama geldi

realme v25

Realme V15 5G, 2021’in ocak ayında tanıtılmıştı. Bu telefonun takipçisi de yakında gözler önüne çıkacak gibi görünüyor. Realme’nin pazarlama şefi Xu Qi Chase, telefonun Realme V25 ismiyle resmiyet kazanacağını doğruladı.

Chase, telefonun Realme’nin yeni teknolojilerinden biriyle geleceğini belirtti. Ancak bu teknolojiye veya cihazın diğer özelliklerine dair bilgiler belirsizliğini koruyor. RMX3475 model numaralı Realme markalı telefon, kısa süre önce TENAA tarafından onaylanmıştı. Bu telefonun V25 ismiyle resmiyet kazanacağı söyleniyor.

Eğer bu iddia doğruysa, V25 6.58 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü TFT ekranla gelecek. 2.2 GHz sekiz çekirdekli işlemci ve 4880 mAh kapasiteli pil de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

RMX3475 için 6,8 ve 12 GB olmak üzere üç renk seçeneğinin sunulacağı da TENAA kayıtlarında görülüyor. Depolama alanı seçenekleri ise 128 ve 256 GB olarak sıralanıyor. Depolama alanının microSD kartla genişletilebilmesi de TENAA kayıtlarında görülenler arasında yer alıyor.

Realme V25’in önünde 16 megapiksel kamera bulunacak. Telefonun arkasında ise 64 megapiksel ana kameraya 2 megapiksel çözünürlüklü iki kamera eşlik edecek. 5G desteği ve telefonun kenarına yerleştirilen parmak izi tarayıcısı da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Realme V25 tartıda 195 gram çekecek. 8.5 mm. kalınlığındaki telefon üç farklı renk seçeneğiyle raflardaki yerini alacak. Önümüzdeki günlerde V25 hakkında yeni bilgilerin gün yüzüne çıkması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER