Teknoloji

Realme Snapdragon 888 işlemcili amiral gemisi çıkaracak

realme katlanabilir telefon
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Realme, “Race” kod adını taşıyan Snapdragon 888 işlemcili yeni bir amiral gemisi telefon hazırlıyor. Söz konusu cihazın varlığı, GSMArena sitesi tarafından paylaşılan ve telefonun “Hakkında” bölümünden alınan bir ekran görüntüsüyle doğrulanıyor.

Race, Qualcomm’un en yeni işlemcisi Snapdragon 888’le birlikte gelen ilk telefonlardan biri olacak. Bu işlemciye 12 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı eşlik edecek. Akıllı telefonun kutusundan Android 11 işletim sistemi ve Realme UI 2.0 kullancı arayüzüyle çıkacak.

GSMArena, akıllı telefonun yuvarlak arka kamera modülünün görüldüğü bir fotoğrafı da paylaştı. Ancak söz konusu modülde kaç lensin bulunacağı şu an için bilinmiyor. Telefonda Realme’nin 125W UltraDART teknolojisinin sunulup sunulmayacağı da belirsizliğini koruyan noktalar arasında bulunuyor.

realme race snapdragon 855

Realme Avrupa CEO’su Madhav Sheth, Snapdragon 888’in duyurusundan kısa bir süre önce aralık ayında sürpriz yapacaklarını söyleyen bir Twitter paylaşımı yapmıştı. Bu sürprizin Race olması ihtimaller arasında yer alsa da, bu pek güçlü bir ihtimal gibi görünmüyor. Snapdragon 888 taşıyan cihazların ocak ayından önce çıkması beklenmiyor. Realme’nin X50 serilerini genelde şubat veya mart aylarında tanıttığı da biliniyor. Dolayısıyla Snapdragon 888 işlemcili Realme telefonu için de biraz daha beklemek gerekiyor gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER