Teknoloji

Realme Pad tabletin ekran özellikleri ve renkleri doğrulandı

realme pad
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Realme Pad tablet 9 Eylül’de tanıtılacak. Daha önce çıkan haberlerde bu tabletin 10.4 inç bir ekrana sahip olacağı söyleniyordu. Realme’den yapılan bir paylaşımda da 10.4 inçlik ekran büyüklüğü doğrulandı. WUXGA+ ekranın ön panelin yüzde 82.5’lik kısmını kapladığı da Realme’nn verdiği bilgiler arasında yer alıyor.

Realme’nin Twitter’da paylaştığı görsellerden birinde tabletin bir kenarında USB-C girişinin bulunduğu görülüyor. Bir diğer girişin kulaklık jakı mı yoksa kalem yuvası mı olduğu ise şu an için net bir şekilde anlaşılamıyor.

Realme aynı zamanda tabletin altın rengi seçeneğiyle görüldüğü bir video da paylaştı. Burada kameranın etrafındaki altın halka göze çarpıyor. Buna ek olarak, arka panelde Realme logosu da görülüyor. Video, tabletin en az iki renk seçeneğiyle geleceğini de doğruluyor. Paylaşılan görsellerde tabletin gri renk seçeneği tercih edilmiş.

Realme Pad’in 6.9 mm. kalınlığında olacağı daha önce açıklanmıştı. Henüz doğrulanmasa da tablette 8 megapiksel çözünürlüklü iki kameranın bulunması bekleniyor. 7100 mAh pil ve microSD kart desteği de tabletin özellikleri arasında yer alıyor.

realme padRealme Pad 6 GB RAM ve 64 GB depolama alanıyla gelecek. Ancak benchmark testi sonuçları 4 GB RAM kapasitesini de göstermişti. Helio G80 işlemci ve Android 11 işletim sistemi de bilinen özellikler arasında bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER