Teknoloji

Realme Pad Mini tabletin tanıtım tarihi belli oldu

realme pad mini

Realme Pad Mini tabletin işaretleri daha önce görülmüştü. Tabletin tanıtım tarihi de sonunda belli oldu. Realme’nin küçük tableti 4 Nisan’da gözler önüne çıkacak ve ilk duraklarından biri Filipinler olacak.

E-ticaret sitesi Lazada sayesinde Pad Mini’nin teknik özelliklerini ve tasarımını da görmek mümkün oluyor. Doğrulanan özellikler, daha önce sızan özelliklerle örtüşüyor. Unisoc işlemci, düşük çözünürlüklü LCD ekran ve 18W şarj destekli 6400 mAh pil tabletin özellikleri arasında bulunuyor.

Tablet, Realme UI’ın tablet deneyimi için optimize edilmiş özel versiyonuyla kullanıcıların karşısına çıkacak. Orijinal Realme Pad’de 10.4 inç olan ekran büyüklüğü ise Mini versiyonda 8.7 inçe inecek. Tabletin kutusundan Android 11 ile çıkacağı da bilinenler arasında yer alıyor.

Lazada’da Realme Pad Mini tabletin fiyatı 99990 Filipinler pesosu (28155 TL) olarak görünüyor. Ancak bunun sayfayı doldurmak amacıyla koyulmuş, gerçek olmayan bir fiyat olduğunu anlamak çok zor değil. Orijinal Realme Pad, Filipinler’de 11000 peso (3098 TL) karşılığında satılıyor. Mini versiyonun bunun altında bir fiyatla piyasaya çıkması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER