Teknoloji

Realme Pad Mini tablet 8.7 inç ekranla resmiyet kazandı

realme pad mini

Realme Pad Mini nihayet resmen gözler önüne çıktı. Şirketin yeni tabletinin ilk durağı Filipinler olacak. 8.7 inç ekran ve hızlı şarj desteği bulunan tablet; Unisoc işlemci, iki bellek seçeneği ve LTE opsiyonuyla raflardaki yerini alıyor.

Tabletin kalbinde Unisoc T616 işlemci mevcut. Giriş segmentinde konumlanan sekiz çekirdekli bu işlemci, Mali-G57 MP1 grafik işlemci birimine sahip. 8.7 inç büyüklüğündeki LCD ekran 1340 x 800 piksel çözünürlük sunuyor.

Pad Mini’nin arkasında 8 megapiksel çözünürlüklü kamera bulunuyor. Ancak bu kamera LED flaşla desteklenmiyor. Kamera sensörü, tabletin arkasındaki dikdörtgen modülde tek başına duruyor. Ön tarafta ise 5 megapiksel çözünürlüklü bir kamera mevcut.

Tablete ihtiyaç duyduğu enerjiyi 6400 mAh kapasiteli pil veriyor. Bu pil 18W hızlı şarj desteğine sahip. Pad Mini’nin kutusundan şarj adaptörünün de çıkacağını belirtmekte fayda var.

realme pad miniTabletin şarjı USB-C girişi üzerinden yapılıyor. Alt kenarda 3.5 mm. kulaklık jakı da mevcut. Tartıda 372 gram çeken tabletin kalınlığı ise 7.6 mm. olarak görünüyor.

realme pad miniRealme Pad Mini, gri ve mavi renk seçenekleriyle Filipinler’de satışa sunuldu. Tablet 9990 pesodan (2856 TL) başlayan fiyatlarla kullanıcıların karşısına çıkıyor.

İLGİLİ HABERLER