Teknoloji

Realme Narzo 50A Prime tanıtıldı, işte özellikleri

realme narzo 50a prime

Realme Narzo 50A Prime ile Narzo 50 serisine bir yeni daha üye ekledi. Serinin ilk üyeleri Narzo 50A  ve Narzo 50i geçtiğimiz eylül ayında gözler önüne çıkmıştı. Bu gruba şubat ayında Narzo 50 de eklenmişti.

Narzo 50A Prime’da 6.6 inç büyüklüğünde Full HD+ LCD ekran bulunuyor. Ekranın üstündeki çentik ise 8 megapiksel ön kameraya ev sahipliği yapıyor. Telefonun arkasındaki dikdörtgen şeklindeki kamera modülünde ise 50 megapiksel ana kameraya makro kamera ve derinlik sensörü eşlik ediyor. Realme derinlik sensörü ve makro kameranın çözünürlükleri konusunda bilgi vermedi.

Narzo 50A Prime’ın kalbinde Unisoc T612 işlemci bulunuyor. Bu işlemciye 4 GB RAM eşlik ediyor. Telefonun dahili depolama alanı seçenekleri ise 64 ve 128 GB. Depolama alanının üstüne microSD kart desteğiyle 1 TB daha eklenebiliyor. Akıllı telefon kutusundan Android 11 ve Realme UI R Edition kullanıcı arayüzüyle çıkıyor.

realme narzo 50a primeNarzo 50A Prime’ın parmak izi tarayıcısı telefonun kenarındaki güç butonuna yerleştiriliyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi veren 18W şarj destekli 5000 mAh pil ise USB-C girişi üzerinden dolduruluyor.

Realme Narzo 50A Prime için mavi ve siyah olmak üzere iki renk seçeneği sunuluyor. Telefon Endonezya’da 25 Mart’ta 1 milyon 199 bin rupiden (1239 TL) başlayan fiyatlarla piyasaya çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER