Teknoloji

Realme Narzo 30 serisiyle birlikte oyun aksesuarları çıkaracak

realme narzo 30
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Realme Narzo 30 serisi önümüzdeki haftalarda resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtıma doğru bekleyiş devam ederken, seriyle ilgili sızıntılara da yenileri eklenmeye devam ediyor. Bunların en yenisinde Realme’nin Narzo 30 serisiyle eş zamanlı olarak oyun aksesuarları çıkarılacağı belirtiliyor.

Narzo logolu oyun faresinin, fare altlığının ve bir hava kumandasının benzeyen cihazın görüldüğü fotoğraf internette dolaşmaya başladı. Farenin tasarımının Logitech G502 Hero ile aynı olması, iki şirket arasında bir iş birliği olabileceğini düşündürüyor. Hava kumandasının arkasında Oculus Quest 2’ninkine benzer bir tetik mekanizması göze çarpıyor.

Realme Narzo 30 serisinin tanıtımı için henüz bir tarih açıklanmış değil. Ancak bu tarihin çok uzak olmadığı rahatlıkla söylenebilir. Narzo 30 Pro kısa süre önce TENAA’nın veri tabanında görülmüştü.

realme narzoNarzo 30 Pro’da 6.5 inç bir ekranın bulunacağı biliniyor. 4880 mAh pil, 5G desteği ve Android 11 işletim sistemi de telefonun özellikleri arasında sayılıyor. Narzo 30 serisinde oyun deneyimine özgü bir nitelik olup olmayacağı şu an için bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER