Teknoloji

Realme Narzo 30 serisinin tanıtım tarihi açıklandı

realme narzo 30

Realme bir süredir ipuçlarını verdiği Narzo 30 serisi için resmi tanıtım tarihini sonunda duyurdu. Şirket, 24 Şubat’ta düzenleyeceği etkinlikte Narzo 30A ve Narzo 30 Pro 5G akıllı telefonları tanıtacak. Realme Buds Air 2 kablosuz kulaklık da bu etkinlikte akıllı telefonlara eşlik edecek.

Etkinlik Türkiye saatiyle 10:00’da başlayacak. Realme’nin Twitter ve Facebook hesaplarından ya da YouTube kanalı üzerinden etkinliği canlı şekilde izlemek de mümkün olacak.

Narzo 30 Pro, uygun fiyatlı cihazlardan oluşan serinin 5G desteği sunan ilk telefonu olma özelliğine sahip. Dimensity 800U işlemci taşıyan Narzo 30 Pro, şirket tarafından “en güçlü orta sınıf oyun telefonu” olarak tanımlanıyor. Narzo 30A içinse “güçlü, uygun fiyatlı oyun ninjası” gibi bir tanımlama kullanılıyor. Buds Air 2’nin ise aktif gürültü engelleme özelliği sunacağı şimdiden doğrulandı.

realme narzo 30Realme Narzo 30 serisinin gücüne odaklanan mesajlar verse de, teknik özellikler konusunda pek fazla detay paylaşmadı. Ancak Narzo 30 Pro’nun şirketin Q2 isimli telefonunun hemen hemen aynısı olma ihtimali bir hayli yüksek görünüyor. Narzo 30A’nın ise Realme 7i’yle benzer bir yerde duracağı belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER