Teknoloji

Realme Narzo 30 5G Avrupa’ya geliyor

realme narzo 50a

Realme Narzo 30 5G, yakında Avrupa’da da kullanıcılarla buluşacak. Narzo 30 5G, Narzo serisinin Avrupa’da piyasaya sürülecek ilk üyesi olma özelliğini taşıyor. Narzo 30 5G’nin tasarımı ve özellikleri itibarıyla Realme 8 5G’yle hemen hemen aynı olduğunu söylemek gerekiyor. Arka panel tasarımı ve bellek fark seçenekleri iki cihaz arasındaki yegane farklar olarak göze çarpıyor.

6.5 inç büyüklüğündeki LCD ekran, Full HD+ çözünürlük sunuyor. Ekranın yenileme hızı ise 90 Hz. Telefonun kalbindeki MediaTek Dimensity 700 işlemciye ise 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanı eşlik ediyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 5000 mAh kapasiteli pil veriyor.

Realme Narzo 30 5G’nin arkasında üçlü bir kamera sistemi bulunuyor. Bu sistemde ana kamera görevini 48 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. 2 megapiksel çözünürlüklü iki sensör de sistemi tamamlıyor.

realme narzo 30 5gNarzo 30 5G için gümüş ve mavi olmak üzere iki renk seçeneği sunuluyor. Her iki renkte de kamera adasının altından aşağıya doğru giden ok gibi görünen bir şerit iniyor.

Realme Narzo 30 5G, Avrupa’da 219 avro karşılığında satılacak. Telefonun ne zaman piyasaya çıkacağı konusunda ise şimdilik bilgi verilmedi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER