Teknoloji

Realme GT5’in tanıtım tarihi belli oldu

realme gt5

Realme GT5 hakkındaki haberler bir süredir etrafta dolaşıyordu. Akıllı telefonun tanıtım tarihi de nihayet belli oldu. Realme’nin Weibo hesabından yapılan paylaşıma göre, şirket yeni telefonunu 28 Ağustos’ta tanıtacak. Yeni amiral gemisi serisi, şirketin akıllı telefon pazarının beşinci yılını kutlayacak. GT5’in Pro versiyonunun önümüzdeki aylarda tanıtılması bekleniyor.

Realme gelecek hafta gerçekleştireceği etkinlikte yeni kablosuz kulaklığını da tanıtacak. Buds Air 5 adını taşıyan yeni kulaklık, Buds Air 5 Pro’nun daha uygun fiyatlı bir versiyonu olarak tanımlanabilir. Buds Air 5 Pro da bu hafta itibarıyla Çin dışında kullanıcılarla buluşmaya başlayacak.

Realme GT5 Snapdragon 8 Gen 2 ile gelecek

GT5’in kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemci bulunacak. Kamera özellikleri ve tasarım ise belirsizliğini koruyor. Ancak Realme’den yapılan paylaşım, kamera modülünün çıkıntılı olacağını gösteriyor. Henüz resmiyet kazanmayan Realme GT6 Neo’nun sızıntıları da kamera modülünün çıkıntı yaptığını göstermişti.

Realme GT5 ile birlikte tanıtılacak olan Buds Air 5, 50 dB aktif gürültü engelleme özelliği mevcut olacak. Bu özellik kısa süre önce duyurulan Pro versiyonda da mevcuttu. Afişte 4000 Hz UW özelliğini görmek de mümkün oluyor. Bu da kulaklığın sadece çevredeki seslerden izolasyon sağlayacağı anlamına geliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER