Teknoloji

Realme GT5 Pro’nun beklenen lansmanı öncesinde yeni özellikleri açığa çıktı

realme gt5 pro

Realme’nin amiral gemisi modeli GT5 Pro, önümüzdeki hafta tanıtılacak. Tanıtımdan önce ortaya çıkan bilgilere göre, GT5 Pro, 495 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Bu fiyat, 8 GB RAM ve 256 GB depolamaya sahip model için geçerli. Telefonun, 24 GB LPDDR5x RAM ve 1 TB UFS 4.0 depolama seçeneği de bulunacağı iddia ediliyor.

Snapdragon 8 Gen 3 işlemciyi kullanacak olan GT5 Pro, bu özelliğiyle Xiaomi 14 ve iQOO 12 gibi rakiplerinden daha düşük bir fiyat etiketiyle piyasaya çıkacak. Telefonun 5400 mAh kapasiteli bataryası, 100 Watt kablolu ve 50 Watt kablosuz şarj hızı ile dikkat çekiyor. Ayrıca, 0’dan %50 şarj olma süresinin sadece 12 dakika olduğu belirtiliyor.

Realme GT5 Pro’nun soğutma sistemi de göz dolduruyor. Toplam 12000 mm2 alana sahip Buhar Odası çözümü kullanılarak geliştirilen bu sistem, telefonun etkili bir şekilde soğutulmasını sağlıyor. Ayrıca, kavisli OLED ekran, 50 megapiksel LYT-808 sensörlü ana kamera ve 50 megapiksel IMX890 sensörlü periskop kamera gibi özellikler de telefonun güçlü yönlerini oluşturuyor.

Realme GT5 Pro’nun bu özellikleri, özellikle yüksek performans ve verimlilik arayan kullanıcılar için cazip bir seçenek haline getiriyor. Telefonun piyasaya sürülmesiyle birlikte, rekabetçi fiyatı ve üstün özellikleri sayesinde segmentinde dikkat çekmesi bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER