Teknoloji

Realme GT2 Pro sızıntısı tasarımı gözler önüne seriyor

realme gt 2 pro

Şimdiye kadar giriş segmenti ve orta sınıf telefonlarla adını duyuran Realme, gözünü amiral gemisi cihazlara dikmiş durumda. Realme, amiral gemisi sınıfındaki ilk telefonunu GT 2 Pro adıyla çıkarmaya hazırlanıyor.

Akıllı telefonla ilgili söylenti ve sızıntılar bir süredir etrafta dolaşıyor. Bu sızıntıların en yenisi, GT 2 Pro’nun arka panel tasarımını görmeyi sağlıyor. Paylaşılan görselde, telefonun arka paneli yeşil ve beyaz renklerle sergileniyor. Panelin üst kısmında büyük bir çıkıntı yapan kamera adası, yatay şekilde uzanıyor. Burada kullanıcıları üç kamera sensörü bekliyor. Kamera sensörlerinin yanında LED flaşı görmek de mümkün oluyor.

GT 2 Pro’nun arka kamera sisteminde 50 megapiksel çözünürlüklü iki sensörün bulunması bekleniyor. Buna ek olarak, GR sensörün de sistemde yerini alacağı söyleniyor. GR sensörün ters ışığın etkisini kurma konusunda çok güçlü bir performans sergileyeceği de konuşulanlar arasında yer alıyor.

Realme GT 2 Pro’nun tasarımı akıllara Google’ın Nexus 6P modelini getiriyor. Arka panelde ana malzeme olarak seramik kullanıldığı, buna ek olarak alüminyuma da yer verildiği belirtiliyor.

Realme GT 2 Pro, Qualcomm’un yeni amiral gemisi işlemcisi Snapdragon 8 Gen 1 ile gelecek. Bu işlemciye eşlik edecek RAM seçenekleri 12 GB’ye kadar uzanacak. 125W hızlı şarj desteği de bulunan telefon, kutusundan Android 12 ve Realme UI 3.0 ile çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER