Teknoloji

Realme GT Neo ve Realme V13 5G ile ilgili lansman öncesi en son sızıntılar

realme gt neo

Realme 31 Mart tarihinde bir etkinlik gerçekleştirecek. Bu etkinlikte Realme GT Neo modelini görmeyi bekliyoruz. Bu telefonun beklenen özellikleri arasında Dimensity 1200 yonga seti bulunuyor. GeekBench kayıtları sayesinde 12 GB RAM seçeneğinin bulunacağını da öğreniyoruz. Bu arada Çinli sosyal medya sitesi Weibo’daki bazı kaynaklar, etkinlikte Realme V13 5G modelini de göreceğimizi öne sürüyor.

Yeni V serisi akıllı telefonda, 7nm tabanlı Dimensity 700 5G yonga set bulunacak. Bu, Realme V11 modelindeki işlemciyle aynı. Ancak V13 modelinde arkada dört adet kamera bulunacak. Bu arada kamera delikli ekranı da göreceğiz.

realme gt neo
Realme GT Neo GeekBench sonucu

Sızan fotoğraflar Realme V13 5G modelinin Android 11 ve onun üzerinde Realme UI 2.0 ile geleceğini gösteriyor. Telefonun 8 GB RAM ve 128 GB dahili hafıza seçeneği de sunulacak gibi görünüyor.

Giriş segmentine mensup bu telefon bir tanıtım görselinde de görüldü. Sergilenen başlıca özellikleri arasında 5000 mAh kapasiteli pil, 90 Hz yenileme hızlı LCD ekran ve 256 GB’ye kadar dahili hafıza seçeneği bulunuyor.

Realme V13 5G’nin Çin fiyatlarının 1500-2000 yuan arasında değişmesi bekleniyor. Ayrıca bu ülkede sadece fiziksel mağaza kanalları üzerinden satılacağı, internet üzerinden satışının yapılmayacağı da belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER