Teknoloji

Realme GT Neo 3T yakında resmiyet kazanacak

realme gt neo 3 3t

Realme GT Neo 3T için ilk işaretler bir süre önce sertifikalar sayesinde görülmüştü. Akıllı telefonun tanıtım tarihi henüz bilinmese de, Realme’nin küresel ekibi telefonun “yakında” tanıtılacağını duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamada, telefonun ekranının sol üst köşesinde bir kameranın bulunacağı görülüyor. GT Neo 3’te ön kamera ekranın orta üst kısmına yerleştirilmişti. Neo 3T’de güç butonunun sağ kenarda olduğu da göze çarpan bir diğer unsur oluyor. Burada güç butonunun parmak izi tarayıcısına da ev sahipliği yapması beklenmiyor. Tarayıcının ekranın içine yerleştirilmesi, AMOLED ekran panelinin tercih edilebileceği anlamına geliyor.

GT Neo 3T’nin özellikleri konusunda bir paylaşım yapılmış değil. Ancak Geekbench’in benchmark testi sonuçlarına göre, akıllı telefon Snapdragon 870 işlemciyle gelecek. Android 12 ve 8 GB RAM de telefonun özellikleri arasında sayılıyor. Başka RAM seçeneklerinin de sunulması muhtemel görünüyor.

6.5 inç ekran, 256 GB depolama alanı, 64 megapiksel ana kamera ve 16 megapiksel ön kamera da GT Neo 3T’de kullanıcıların karşısına çıkacak özellikler arasında sayılıyor.

Realme GT Neo 3T hakkında önümüzdeki günlerde yeni detayların gün yüzüne çıkması da sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER