Teknoloji

Realme GT Neo 3T Snapdragon 870 işlemciyle gelecek

realme gt neo 3

Realme GT Neo 3‘ün tanıtılmasının üstünden pek fazla geçmiş değil. Ancak bu telefonun farklı bir versiyonu şimdiden yolda gibi görünüyor. Realme GT Neo 3T adını taşıyacağı söylenen bu versiyon bazı ülkelerde sertifika almaya başlamıştı. Akıllı telefon şimdi de Geekbench’in performans testinden geçti.

Performans testinin sonucu, GT Neo 3T’nin teknik özellikleri konusunda önemli bilgileri gözler önüne seriyor. Burada GT Neo 3 ve 3T arasındaki en büyük farklardan birinin işlemci olacağı anlaşılıyor. Test sonucuna göre, telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 870 işlemci bulunuyor. GT Neo 3 ise Dimensity 8100 işlemci taşıyor.

Test sonucuna göre, Snapdragon 870 işlemciye 8 GB RAM eşlik ediyor. Ancak kullanıcılara farklı bellek seçeneklerinin de sunulması bekleniyor. Android 12 ve Realme UI 3.0 kullanıcı arayüzünün varlığı da sonuç sayfasında görülüyor. Telefon testten tek çekirdek performansı için 1007 çok çekirdek performansı içinse 2607 puan alıyor.

realme gt neo 3t

Başka bir sızıntıya göre, Realme GT Neo 3T 64 megapiksel ana kamera ve 16 megapiksel ön kamerayla gelecek. 256 GB depolama alanı ve 6.5 inç büyüklüğünde ekran da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER