Teknoloji

Realme’den GT Neo 3 için yeni paylaşım

realme gt neo 3

Realme GT Neo 3 için yeni paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Şirketin pazarlama şefi Xu Qi Chase geçtiğimiz hafta telefonun görselini paylaşmış ve telefonun üçlü arka kamera modülü görülmüştü.

Ana kameranın optik görüntü sabitleme özelliğine sahip olduğu da bu paylaşımla doğrulanmıştı. Chase Weibo hesabından yeni bir paylaşım daha yaptı. Bu paylaşımda telefonun özel üretim Le Mans versiyonu görülüyor.

GT Neo 3’ün Le Mans versiyonunun arka panelinde iki beyaz şerit görülüyor. Bu şeritlerin arasında Realme’nin adı ve sloganı yazıyor. Spor arabaların klasik tasarım unsurlarından ilham alan Realme, böylelikle telefonun performans ve hızını yansıtıyor. Chase, bu şeritlerin Le Mans yarışlarındaki pilotlara saygı duruşu niteliği taşıdığını da belirtti.

Chase, paylaşımında telefonda ana kamera görevini 50 megapiksel sensörün üstleneceğini doğruladı. Akıllı telefonun alt kenarında USB-C girişinin yanı sıra hoparlör, mikrofon ve SIM kart yuvasının olduğu da görülüyor. GT Neo 2’de kulaklık jakına yer vermeyen Realme’nin GT Neo 3’te de bu yaklaşımı sürdürmesi bekleniyor.

GT Neo 3’ün sol kenarındaki ses kontrol tuşları görselde fark ediliyor. Güç butonunun da sağ kenara yerleştirilmiş olması muhtemel görünüyor. Anten şeritlerinin olmaması, telefonun kasasında metalin kullanılmadığı anlamına geliyor.

realme gt neo 3Realme GT Neo 3, bu ay içinde Çin’de gözler önüne çıkacak. Ancak şirketten hâlâ kesin bir tanıtım tarihi açıklaması gelmiş değil. Ancak Çinli duyumcuların paylaşımlarına göre, tanıtım etkinliği 22 Mart’ta gerçekleştirilecek.

İLGİLİ HABERLER