Teknoloji

Realme GT Neo 2T tanıtım tarihi belli oldu

realme gt neo 2t

Realme GT Neo 2 geçtiğimiz ay tanıtılmıştı. Aradan kısa süre geçmesine rağmen, telefonun takipçisi de yakında gözler önüne çıkacak. Realme GT Neo 2T, 19 Ekim’de gerçekleştirilecek etkinlikte resmiyet kazanacak. Akıllı telefonun sokak giyimi ve spor ürünleri markası Li-Ning ile birlikte tasarlandığı belirtildi.

Daha önceki sızıntılara göre, akıllı telefonun kalbinde 6 nm çip mimarisiyle üretilen Dimensity 1200 işlemci bulunuyor. Bunun Neo 2’nin kalbindeki Qualcomm Snapdragon 870’e kıyasla daha kuvvetli bir işlemci olduğunu belirtmek gerekiyor.

İddialara göre, akıllı telefonun arka panel tasarımı bir ana karta benzeyecek. Realme’nin pazarlama şefi ise Li Ning ile yapılan iş birliğinin “yeni bir tasarım sürecinin başlangıcı” olduğunu belirtti. Bunun görsel yansımasının nasıl olacağı belirsizliğini koruyor. Ancak bu iş birliğinin Realme için oldukça anlamlı olduğu söylenebilir.

Realme GT Neo 2T tanıtımı için iş birliği yapılan markanın sahibi olan Li Ning, 1984 Olimpiyatları’nda üç altın madalya alan bir jimnastikçi. Li Ning’in markasının elçileri arasında Shaquille O’Neal, Dwayne Wade ve Jimmy Butler gibi ünlü basketbol oyuncuları bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER