Teknoloji

Realme GT Neo 2’nin özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı

realme gt neo 2

Realme GT Neo geçtiğimiz mart ayında tanıtılmıştı. Akıllı telefonun takipçisinin çıkması da fazla zaman almayacak gibi görünüyor. Realme’nin Çin başkan yardımcısı cihazın varlığını doğrularken, Realme GT Neo 2 adını taşıması beklenen cihazın tasarımı ve özellikleri de ortaya çıktı.

Realme GT Neo 2’nin 6.62 inç büyüklüğünde düz AMOLED ekranla gelecek. GT ailesinin en büyüğü olan bu ekran 120 Hz yenileme hızına ve Full HD+ çözünürlüğe sahip. Akıllı telefon kutusundan Android 11 ve Realme UI 2.0 kullanıcı arayüzüyle çıkacak.

Telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 870 işlemci bulunacak. Bu işlemciye 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı eşlik edecek. Ancak başka yapılandırma seçeneklerinin sunulma ihtimali de yüksek görünüyor.

Akıllı telefonda ana kamera görevini 64 megapiksel çözünürlüklü sensör üstlenecek. 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel makro kamera sistemi tamamlayacak. Telefonun önünde ise 16 megapiksel kamera mevcut olacak.

realme gt neo 2Realme GT Neo 2 ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh pilinden alacak. Bu pilin hızlı şarj desteğine sahip olmasına kesin gözüyle bakılsa da, hızı bilinmiyor. Telefonun ne zaman resmiyet kazanacağı da belirsizliğini koruyor.

İLGİLİ HABERLER