Teknoloji

Realme C17’nin tanıtım tarihi belli oldu, bazı özellikler doğrulandı

realme c17

Realme C15 temmuz ayında, C12 ise ağustos ayında tanıtılmıştı. Çinli üretici, C serisini büyütme çalışmalarına hız kesmeden devam edecek gibi görünüyor. Hakkındaki sızıntılar bir süredir etrafta dolaşan Realme C17 için resmi tanıtım tarihi sonunda açıklandı. Akıllı telefon, Realme Narzo 20 serisinin de tanıtılacağı 21 Eylül tarihinde gözler önüne çıkacak.

Telefonun tanıtım tarihini Realme’nin Bangladeş ofisi açıkladı. Facebook aracılığıyla yapılan paylaşımda tanıtım etkinliğinin YouTube ve Facebook’ta canlı yayınlanacağı belirtildi. Etkinlik, Türkiye saatiyle 09.00’da başlayacak.

Realme C17’nin 90Hz yenileme hızına sahip bir ekranla geleceği doğrulanmıştı. Son sızıntıya göre, 6.5 inç büyüklüğündeki bu ekran HD+ çözünürlük sunacak. Realme’nin paylaştığı görsellerde dörtlü arka sistemi ve arka paneldeki parmak izi tarayıcısı da fark ediliyor.

Sızıntılara göre, telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 460 işlemci bulunacak. Bu işlemciye 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı eşlik edecek. Cihaza enerjisini veren 5000 mAh kapasiteli pil ise 18W hızlı şarj desteğiyle gelecek.

realme c17

Telefonun önünde 8 megapiksel çözünürlüklü bir kamera yer alacak. Arka kamera sisteminde ise 13 megapiksel ana kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 megapiksel makro kamera ve yine 2 megapiksel monokrom sensör eşlik edecek.

Realme C17 hakkında en önemli bilinmeyen nokta olarak fiyat kalmış gibi görünüyor. Bunu öğrenmek için de gelecek haftayı beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER