Teknoloji

Realme C17 tanıtıldı: 90Hz ekran, dört arka kamera

realme c17

Hakkındaki sızıntı ve paylaşımlar bir süredir devam eden Realme C17 sonunda resmiyet kazandı. Akıllı telefonun tanıtımı Bangladeş’te gerçekleştirildi. Büyük ekrana ve hızlı şarj destekli büyük bir pile sahip olan telefonda dört arka kamera bulunuyor.

Realme C17’nin kalbinde Qualcomm’un Snapdragon 460 işlemcisi bulunuyor. 1.8 GHz hızındaki bu işlemciye 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Telefonun 6.5 inç büyüklüğündeki ekranı HD+ çözünürlük sunuyor. Ekranın yenileme hızı ise 90Hz. Giriş segmenti bir telefona kıyasla etkileyici bir ekran-gövde oranına sahip olan telefonun ön kamerası da ekranın sol üst köşesindeki deliğe yerleştirilmiş.

Realme C17’nin arkasındaki dörtlü kamera sistemi L harfi şeklinde dizilmiş. Burada ana kamera görevini 13 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. 8 megapiksel ultra geniş açılı sensör, 2 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel siyah-beyaz sensör sistemi tamamlıyor.

realme c17

Akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pili sağlıyor. Bu pil 18W şarj desteğine de sahip. C17’nin kutusundan çıkan şarj aletinin de 18W kapasiteli olduğunu belirtmekte fayda var.

Realme C17, Göl Yeşili ve Lacivert renkleriyle raflardaki yerini alacak. Akıllı telefon 22 Eylül’de Bangladeş’te 15990 Bangladeş takası (1436 TL) karşılığında satışa sunulacak. Telefonun diğer ülkelerde ne zaman piyasaya çıkacağı henüz bilinmiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER