Teknoloji

Realme C17 sızıntısı önemli özellikleri doğruluyor

realme c17

Realme C17 ile ilgili ilk sızıntı geçtiğimiz hafta ortaya çıkmıştı. Bu sızıntıda akıllı telefonun kalbinde giriş segmentinde konumlanan Qualcomm Snapdragon 460 işlemcinin bulunacağı ve bu işlemciye 6 GB RAM’in eşlik edeceği görülmüştü. Bu sızıntıya şimdi de telefonun tasarımının ve özelliklerinin incelenebildiği üç görsel daha eklendi.

Snapdragon 460 işlemci ve 6 GB RAM’in varlığı yeni sızıntıyla doğrulanıyor. Akıllı telefonun 6.5 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüklü LCD ekrana sahip olacağı da yeni bilgiler arasında yer alıyor. Yenileme hızı 90Hz olan bu ekranın sol üst köşesindeki yuvarlak delik ise 8 megapiksel çözünürlüklü kameraya ev sahipliği yapıyor.

Realme C17’nin arkasında ise dörtlü bir kamera sistemi bulunuyor. Burada ana kamera görevini 13 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 megapiksel monokrom sensör ve 2 megapiksel makro kamera sistemi tamamlıyor. Kamera sisteminin hemen yanında akıllı telefonun parmak izi tarayıcısı bulunuyor.

realme c17

Akıllı telefonun 128 GB dahili depolama alanına sahip olacağı ve ihtiyaç duyduğu enerjiyi 18W şarj destekli 5000 mAh kapasiteli pilinden alacağı da sızıntının gösterdikleri arasında bulunuyor. Lacivert ve yeşil renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak olan Realme C17 için şimdilik bilinmeyen tek önemli unsur fiyat gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER