Teknoloji

Realme’den iki yeni kablosuz kulaklık daha geliyor

realme buds air pro

Tamamen kablosuz kulaklıklar şu sıralarda en popüler aksesuarlar arasında yer alıyor. Bu ilgiye bağlı olarak kullanıcılara sunulan seçenekler de artıyor. Geçtiğimiz aralık ayında Buds Air ile tamamen kablosuz kulaklık pazarına giren Realme, şimdi kullanıcılarının karşısına yeni bir ürün daha çıkarmaya hazırlanıyor. Realme Buds Air Pro adını taşıyan yeni kulaklık, 7 Ekim’de Buds Wireless Pro isimli başka bir kulaklıkla birlikte resmiyet kazanacak.

Realme Buds Air Pro’nun bazı özellikleri şimdiden biliniyor. Kulak içine yerleşen bir tasarıma sahip olan Buds Air Pro, ayarlanabilir kulak uçları ve aktif gürültü engelleme gibi özelliklere sahip. Özel 94ms düşük gecikme modu da kulaklığın özellikleri arasında bulunuyor.

Buds Air Pro ile birlikte Buds Wireless Pro isimli bir kablosuz kulaklık daha gözler önüne çıkacak. Buds Wireless Pro’nun kulaklık topuzları boyun etrafından geçen bir kabloyla birbirlerine bağlanıyor.

Buds Wireless Pro, kısa süre önce NCC’nin kayıtlarında görülmüştü. Bu kayıtlar kulaklığın tasarımını ve USB-C girişi üzerinden şarj edildiğini ortaya koymuştu. Realme şimdi de yeni kulaklığında aktif gürültü engelleme özelliğinin bulunacağını açıkladı. Yüksek çözünürlüklü ses ve Sony LDAC desteği de kulaklıkta sunulan özellikler arasında yer alıyor.

Hem Realme Buds Air Pro hem de Wireless Buds Pro hakkındaki tüm detaylar 7 Ekim’de gerçekleştirilecek etkinlikte paylaşılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER