Teknoloji

Realme Book Slim 11. nesil Intel Core i5 işlemciyle gelecek

realme book slim

Realme 18 Ağustos’ta gerçekleştireceği etkinlikle dizüstü bilgisayar pazarına girecek. Realme Book Slim adını taşıyacak dizüstü bilgisayarın özellikleri, şirket tarafından yapılan bazı paylaşımlar sayesinde şimdiden biliniyor. Bu paylaşımların en yenilerinden birine göre, dizüstü bilgisayar 11. nesil Intel Core i5 işlemciyle gelecek.

Realme Book Slim’de 2160 x 1440 piksel çözünürlüklü bir ekran bulunacak. Bu ekranın sRGB renk gamının yüzde 100’ünü kapsadığı da bilinenler arasında yer alıyor.

Realme daha önce PC Connect özelliği sayesinde Realme markalı akıllı telefonların ekranının dizüstü bilgisayara yansıtılabileceğini açıklamıştı. Söz konusu özellik Huawei Share ve Microsoft’un Telefonunuz uygulamalarına benzeyecek gibi görünüyor.

realme book slimDaha önceki paylaşımlara göre, Realme Book Slim metal bir kasaya sahip. 65W USB-C şarj ve arkadan aydınlatmalı klavye de dizüstü bilgisayarda kullanıcıları bekliyor. Tanıtım öncesinde dizüstü bilgisayar hakkında yeni bilgilerin gelmesi sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER