Teknoloji

Realme Band 2 daha büyük ekran ve yeni tasarımla geliyor

realme band 2
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Geçtiğimiz mart ayında tanıtılan Realme Band’in takipçisi, Realme Band 2 ismiyle resmen gözler önüne çıktı. Realme Band 2’de kullanıcılara daha büyük ekran, daha yüksek kapasiteli pil Honor Band 6’yı hatırlatan bir tasarım eşliğinde sunuluyor.

Realme Band 2’nin klasik bir fitness bilekliğinden daha çok bir akıllı saat gibi göründüğü söylenebilir. Cihazın 1.4 inç büyüklüğündeki ekranı, 320 x 167 piksel çözünürlük sunuyor. Ekranın maksimum parlaklık seviyesi ise 500 nit. 50’den fazla kadran seçeneği bulunan Realme Band 2’de kullanıcılar kendi özel kadranlarını da oluşturabilecek.

İlk Realme Band’de bulunan sağlık ve zindelik özellikleri Realme Band 2’de de mevcut. Kalp atış hızı takibi, uyku takibi, otomatik adım sayar, su içme hatırlatıcısı ve hareket hatırlatıcısı gibi özellikler kullanıcıları bekliyor.

Bunlara ek olarak; stres ölçümü, kadın sağlığı takibi ve kandaki oksijen basıncının ölçümü gibi özellikler de Realme Band 2’de sunuluyor.

Realme Band 2’de 90 spor modu mevcut. Orijinal Realme Band’de sadece dokuz egzersiz modu bulunuyordu. Ancak Realme Band 2 de sadece 14 aktiviteyi takip edebilecek. Bunlar arasında yoga, iç/dış mekanda yürüyüş, kriket, basketbol, havuzda yüzme ve futbol. Diğer modlar daha sonra güncellemeyle Realme Band 2’ye eklenecek.

50 metreye kadar suya dayanıklı olan Realme Band 2’yle müzik ve kamerayı kontrol etmek mümkün. Hava Durumu ve alarm gibi uygulamalar da akıllı bilekliğin sunduğu imkanlar arasında yer alıyor.

Realme Band 2 ihtiyaç duyduğu enerjiyi 204 mAh pilden alıyor ve bu pil 12 günlük bir kullanım süresi vadediyor. Bileklik, Malezya’da 20 Eylül’de satışa sunulacak. İlk gün 139 ringgitten (288 TL) satılacak Realme Band 2’nin fiyatı daha sonra 169 ringgit (350 TL) olacak.

İLGİLİ HABERLER