Teknoloji

Realme 9i için ekran ve işlemci sızıntısı

realme 9i

Realme 9 serisinin 2022’nin ilk ayı itibarıyla resmiyet kazanması bekleniyor. Seride dört telefonun kullanıcıların karşısına çıkması öngörülüyor. Bu cihazlar arasında sayılan Realme 9i hakkındaki son sızıntı önemli ipuçları veriyor.

Bu sızıntıya göre, akıllı telefon 90 Hz LCD bir ekranla gelecek. Bu ekran Full HD+ çözünürlük sunacak. Akıllı telefonun kalbinde ise Qualcomm Snapdragon 680 işlemcinin bulunacağı söyleniyor.

Snapdragon 680’in duyurusu geçtiğimiz ekim ayında yapılmıştı. 6 nm tasarımına ve 4G LTE modeme sahip işlemcide Kryo 265 CPU çekirdekleri ve Adreno 610 GPU da mevcut.

Sızan görselde telefonun arkasındaki üçlü kamera sistemini görmek de mümkün oluyor. Burada ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü sensörün üstleneceği belirtiliyor. Ön kameranın ise ekranın sol üst köşesindeki kamera deliğine yerleştirileceği görülüyor.

Realme 9 serisinde 9i dışında en az üç telefonun daha bulunması bekleniyor. Realme 9, Realme 9 Pro ve amiral gemisi Realme 9 Pro+/Max hakkında şimdilik pek fazla detay bilinmiyor. Ancak önümüzdeki dönemde bu durumun da değişmesi bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER