Teknoloji

Realme 8’in özellikleri için resmi paylaşım geldi

realme 8

Realme, geçtiğimiz günlerde 108 megapiksel kamera teknolojisini tanıtmıştı. Şirket tanıtım esnasında 108 megapiksel kameranın Realme 8 Pro’da kullanılacağını da duyurmuştu. Bu açıklama, Realme 8’in yolda olduğunu da göstermişti. Realme CEO’su Madhav Sheth, cihaza dair daha detaylı bir paylaşım yaptı.

Sheth, Realme 8’in kutusunu gösteren bir fotoğrafı paylaştı. Söz konusu fotoğraf, akıllı telefonun teknik özelliklerini de görmeyi sağlıyor. Buna göre, akıllı telefonda 6.4 inç büyüklüğünde bir Super AMOLED ekran bulunuyor

Şimdiye kadar orta segment cihazında LCD ekranı tercih eden Realme, ilk kez AMOLED panel kullanıyor. Telefonun kalbinde Helio P95 işlemci yer alıyor. 5000 mAh pil ve 30W Dart Charge özellikleri ise değişmeden Realme 7’den Realme 8’e geliyor.

Akıllı telefonda ana kamera görevini 64 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. Telefonun arkasında kare şeklindeki modülde dörtlü bir kamera sisteminin bulunduğu görülüyor. Bu modülün hemen altında ise çift LED flaş yer alıyor. Büyük harflerle yazılan “Dare to Leap” sloganı da telefonun arkasında görülüyor.

Fotoğraftaki filigran ise fotoğrafın Realme 8 Pro ile çekildiğini gösteriyor. Bunun da ilginç bir detay olduğunu belirtmek gerekiyor. Telefonun yakında resmiyet kazanması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER