Teknoloji

Realme 11’in arka panel tasarımı sızan fotoğrafla bir kez daha görüldü

realme 11

Realme 11 serisi önümüzdeki ay resmiyet kazanacak. Realme’den şimdiye kadar seri için yapılan paylaşımlar, yuvarlak kamera modülünü öne çıkarmıştı. Serinin üyelerinden biri şimdi de sızan bir fotoğrafla görüldü. Bu fotoğraf havalı tasarımı ve yuvarlak kamera modülünü bir kez daha doğruluyor.

Fotoğrafta telefonu “fildişi” olarak tanımlanan renk seçeneğiyle görmek mümkün oluyor. Bu renk seçeneğinde de arka panel, dokulu bir yüzeye sahip gibi görünüyor. Bu da şirketin yine arka panel materyali olarak suni deriyi tercih ettiğini gösteriyor. Panelin ortasından geçen altın renkli şerit de ayrıca dikkat çekiyor.

Akıllı telefon büyük bir ekrana ve düz kenarlara sahip gibi görünüyor. Son zamanlarda pek çok üretici, arka kamera modülleri için yuvarlak kameraları tercih ediyor. Realme de bu üreticiler arasına katılmış gibi görünüyor.

realme 11

Fotoğrafta görülen hangi Realme 11 modeli?

Fotoğraftaki telefonun Realme 11 mi, 11 Pro mu yoksa 11 Pro+ mı olduğu bilinmiyor. TENAA kayıtlarına giren versiyonların Pro ve Pro+ olduğu tahmin edilirken, bu versiyonlarda adı açıklanmayan MediaTek işlemci ve 200 megapiksel kameranın bulunması göze çarpıyor.

Realme 11 serisi hakkında mayıs ayında daha fazla detayla karşılaşmak sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER