Teknoloji

Realme 11 serisi mayıs ayında tanıtılacak

realme 11 pro+

Realme 11 serisinin önümüzdeki ay resmiyet kazanacağı açıklandı. Şirketin Weibo hesabından yapılan paylaşıma göre, serinin üyeleri ilk olarak Çin’de kullanıcılarla buluşacak. Realme’nin görseli, telefonların yuvarlak kamera modülüne sahip olabileceğinin ipucunu veriyor.

Serinin üyeleriyle ilgili başka bilgiler de ortaya çıkmış durumda. Çin’in sertifika kurulu TENAA’nın kayıtlarında 11 Pro+ modelini görmek mümkün oluyor. Ünlü duyumcu Digital Chat Station, akıllı telefonun 2.6 GHz işlemcisinin MediaTek’in yeni Dimensity 7 serisinin bir parçası olacağını belirtti.

11 Pro+’ın 6.7 inç büyüklüğünde 1080p kavisli AMOLED ekrana sahip olacağı belirtiliyor. 200 megapiksel ana kamerada ise Samsung ISOCELL HP3 sensörün tercih edildiği anlaşılıyor. 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel sensör de ana kameraya eşlik edecek.

realme 11

Realme 11 Pro+ iki farklı şarj hızı seçeneğiyle gelecek

Realme 11 Pro+’ın 5000 mAh kapasiteli pili için 80W ve 100W olmak üzere iki farklı şarj hızı seçeneğinin sunulacağı da TENAA kayıtlarında görülüyor. RAM seçenekleri 16 GB’a, depolama alanı seçenekleri ise 1 TB’a kadar uzanan telefonun tartıda sadece 183 gram çekeceği de paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER