Teknoloji

Realme’nin yeni paylaşımı Realme 10’un tasarımını doğruluyor

realme 10

Realme 10, 9 Kasım’da resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım için geri sayım sürerken, Realme’den de telefonla ilgili yeni paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Bu paylaşımların en yenisinde telefonun arka panelini görmek mümkün oluyor. Söz konusu görsel, daha önceki sızıntıları doğruluyor.

Görselde telefon beyaz renk seçeneğiyle boy gösteriyor. 50 megapiksel çözünürlüklü ana arka kamera da bu görselle birlikte doğrulanan bir diğer unsur olarak göze çarpıyor.

Realme’nin paylaşımında telefonun ön tarafını görmek mümkün olmuyor. Ancak daha önceki sızıntılar sayesinde akıllı telefonun ekranı da görülmüştü. Telefonun ekranının sol üst köşesinde ön kamera yer alıyor. Sızıntılarda telefonun beyaz dışındaki renk seçenekleri de boy göstermişti. Realme’nin yeni telefonu beyazın yanı sıra siyah ve mavi renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak.

Realme 10 Helio G99 işlemciyle gelecek

Akıllı telefonun teknik özellikleri henüz tamamen açıklanmış değil. Ancak Realme daha önce yaptığı paylaşımlarla bazı detayları gün yüzüne çıkarmıştı. MediaTek Helio G99 işlemci, 8 GB RAM (+ 8 GB sanal RAM) ve 90 Hz Super AMOLED ekran telefonun öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor.

Realme 10’da ön kamera çözünürlüğünün 16 megapiksel olduğu biliniyor. Akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 33W şarj desteğine sahip 5000 mAh kapasiteli pil verecek.

İLGİLİ HABERLER