Manşetler

PlayStation 4 13 Aralıkta Türkiye’de satışa sunuluyor

Sony’nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation 4 tüm dünyada merakla bekleniyor. İlk olarak 15 Kasımda ABD’de piyasaya sürülecek olan konsolun Avrupa’daysa 29 Kasım itibarıyla satışa sunulacağı Sony tarafından geçtiğimiz ağustos ayında açıklanmıştı. Bu açıklamanın ardından konsolun Türkiye pazarına giriş yapacağı zamanın açıklanmasını bekleyen Türkiye’deki PlayStation hayranlarının meraklı bekleyişi nihayet son buldu.

sony-ps4-2-110613

PlayStation Türkiye’nin resmi Twitter hesabı aracılığıyla yapılan açıklamada PS4’ün 13 Aralıkta 1399 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunulacağı belirtildi. Böylelikle Türkiye’deki oyun severler ABD’den yaklaşık 1 ay, Avrupa’dan ise 2 hafta sonra Sony’nin yeni nesil oyun konsoluyla tanışmış olacak.

Sony tarafından geçtiğimiz şubat ayında duyurusu yapılan PlayStation 4’e dair özellikler Sony tarafından kademeli olarak açıklanmıştı. PlayStation 4 ile birlikte yayınlanacak oyunlar arasında Killzone Shadow Fall, FIFA 14, Assasin’s Creed IV Black Flag, Battlefield 4 gibi popüler isimler yer alıyor. iOS ve Android uyumlu PlayStation uygulaması sayesinde bu işletim sistemlerine sahip cihazları destekleyen oyunlarda PS4 için ikinci bir ekran olarak kullanmak da mümkün olacak.

İlgili >> PlayStation Türkiye (Twitter)

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER