Eğlence

Prens Harry ve Meghan Markle Netflix için içerik hazırlayacak

Prens Harry ve Meghan Markle Netflix ile anlaştı spotify

İngiliz Kraliyet Ailesi’ndeki görevlerinden yaklaşık sekiz ay önce ayrılan Prens Harry ve eşi Meghan Markle, gözlerini Hollywood’a çevirdi. Netflix, Sussex Dükü ve Düşesi ile uzun süreli bir yapım anlaşması imzaladı.

Mart ayından bu yana Los Angeles’ta yaşayan çift, kendi yapım şirketlerini kurdu. Bu şirket Netflix için belgeseller, özel filmler, senaryolu içerikler ve çocuk programları hazırlayacak. Harry ve Meghan, konuyla ilgili olarak The New York Times’a yaptıkları açıklamada şu ifadeleri kullandılar: “Odak noktamız hem bilgilendiren hem de umut veren içerikler sunmak olacak. Yeni ebeveynler olarak ilham verecek aile programları hazırlamak da bizim için önemli.”

İkili, Netflix’in emsalsiz erişim alanı sayesinde kendilerine etkili içerikleri paylaşma konusunda yardımcı olacağına inanıyor. Netflix’in toplam abone sayısı 192 milyonun üstünde.

Meghan Markle eski bir oyuncu olsa da, kendisini The Crown’da veya başka bir Netflix dizisinde görmemiz pek olası değil. Oyunculuğa dönme gibi bir planının olmadığını söyleyen Markle, hem eşinin hem de kendisinin belgesellerde görünebileceğini belirtti. Prens Harry son olarak kısa süre önce Netflix’te gösterime çıkan Paralimpik Oyunları belgeseli Rising Phoenix’te boy göstermişti.

Netflix, Prens Harry ve Meghan Markle ile yaptığı anlaşmanın finansal koşulları konusunda bilgi vermedi. Ancak şirketin popüler isimlerle yüklü sözleşmeler yaptığı biliniyor. Netflix, 2018’de Barack ve Michelle Obama çiftiyle de benzer bir anlaşma yapmış ve bu anlaşma Netflix’e Oscar kazanan bir belgesel getirmişti.

İLGİLİ HABERLER